Ljusa stunder

Katrin Hilding
Andligt Helande & Vägledning
Helande meditationer

Ljusa stunder 10 år!

Det har varit en fin tid fylld av massagebehandlingar och andligt helande. Fantastiska helande meditationer från Himlen och andliga kurser för grupper. Tack till er alla! 
Vi har gått in i en ny tid nu med mer allvar, uppvaknande och medvetenhet då det är dags att komma närmare oss själva, våra hjärtan och Gud. Jag har blivit kallad till att ägna min tid enbart åt andligt arbete. Det innebär bland annat att det kommer att bli fler meditationer att lyssna till här på hemsidan. Äntligen får jag också möjlighet att skriva boken med tröstande budskap från Himlen. Såklart fortsätter jag att ge Andligt Helande & Vägledning men på distans och via tfn. Så hjärtligt välkommen att boka din upplevelse av överflödande kärlek, helande och vägledning!

Om mig

Mitt namn är Katrin Hilding och jag driver Ljusa stunder sedan 2009. I grunden är jag massageterapeut och friskvårdskonsulent. Jag har utbildning i stresshantering och flera års utbildning i andligt helande hos Northern light healingcentre. Av Himlen har jag fått gåvan att hela och förmedla budskap till de som önskar frigörelse och upprättelse. Jag är alltid vägledd och undervisad av min mästare Jesus.

Här bokar du din tid

Vänligen betala sessionen vid bokningen för att den ska vara giltig 
Betalning sker via Ljusa stunders Swish:
123 311 10 77
Om du har frågor kan du nå mig via formuläret nedan eller via mail på info@ljusastunder.se
Mobil: 0708-378736, Skype: ljusastunder

Klicka här för att läsa Ljusa stunders Integritetspolicy »

Katrin Hilding

Katrin Hilding

18 års erfarenhet av Andligt Helande & Vägledning

Kontakta mig

9 + 10 =

Företaget innehar F-skattsedel
Swish-nummer: 123 311 10 77   Bankgiro: 456-5255
Iban nr: SE54 8000 0810 5991 4461 0871 SWIFT: SWEDSESS