Andligt Helande & Vägledning

Andligt Helande på distans

Önskar du frigörelse och upprättelse för din själ så att du på nytt kan det se det vackra i ditt liv och få känna att du lever i frihet oavsett yttre omständigheter?

Andligt Helande på distans med samtal efteråt, fungerar lika bra, oavsett avstånd, som vid ett personligt möte. Dessa sessioner passar för helt vanliga människor i livets alla situationer och är personligt, andligt och själsligt transformerande. Du kan bli hjälpt av en eller några behandlingar som också startar ditt eget inre helande. En vacker, läkande process för din unika själ.

Sessionerna är alltid anpassade till dig och din situation.  Här finns inga tankar om prestation, bara ett aktivt val att ta emot helande för kropp och själ. Det finns möjlighet till helande på alla plan: fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Längtan att få komma hem och bli hel, att få känna frid och kärlek i hjärta och sinne, finns redan nedlagt inom oss. Att hitta vägen till sitt hjärta, öppna upp det och ta emot villkorslös kärlek och helande från Himlen, förvandlar oss för evigt, inifrån och ut. Då behöver vi inte söka svaren i det yttre. Vi blir istället utstrålande skönheter som sprider kärlek och frid till andra människor.

Andligt Helande & Vägledning

90 min, 1050:-
120 min, 1350:-

Unga 18-24 år. 90 min, 700:-
Barn, från 8 år. 90 min, 700:-

Sessionerna är på distans. De är helt anpassade till dig och din livssituation. Andligt Helande tar 60 min. Efteråt ringer jag dig på telefon eller via Skype (audio) om du finns i annat land. Jag delger dig budskap och andlig vägledning för din livssituation. Vi samtalar i 30 eller 60 min beroende på vilken session du bokat.

Din session

Om du vill kan du meddela mig när du bokar, vad du önskar hjälp med eller helst vill fokusera på,  tex. din livssituation, hälsa, personliga eller andliga utveckling.
Då det är dags att ta emot Andligt Helande sitter du på en lugn och ostörd plats. Du vilar eller mediterar.
Din första behandling är som en “Himmelskt storstädning”, balanserande och lugnande. Du kommer att känna din grund och ditt sammanhang. Ditt hjärta öppnas och du fylls av kärlek och glädje. 

Efter din helande stund

Efter en Helande session känner du dig alltid fridfull, hel och insiktsfull. Du kan bli lite trött av många intryck eller så blir du väldigt pigg. Unna dig vila och reflektion över vägledning och budskap.
Kanske vill du komma åter för att fortsätta växa, utforska ditt inre och din andlighet.

Mentorskap på distans

3 tillfällen à 120 min, 3300:-

Var fjortonde dag eller 1 ggr i månaden, det kommer vi överens om vid första sessionen. Himlen kommer att ge dig ett tema att jobba utifrån under dessa tre tillfällen.

Dessa sessioner passar för dig som följer kärlekens högre väg och önskar Andlig Helande och Mentorskap för fortsatt utveckling. Anpassade för dig som gör ditt inre djupa, andliga arbete. Det är bra om du har en speciell bok där du kan skriva ner budskap och andlig vägledning som förmedlas till dig.  När du läser i din bok kan du se hur fint du utvecklas och hela tiden kommer vidare i ditt arbete. En session består av 60 min Andligt Helande och 60 min Mentorskap/Vägledning.

Under din helande stund

Tips! För att lättare kunna öppna upp sitt hjärta och ta emot helande kan man lyssna på musik eller en inledande mediation. På sidan ”Helande meditationer” hittar du kanske något för dig. Annars går det såklart bra att sitta i tystnaden.

Obs! Helande ersätter inte medicinska behandlingar. Jag ger inte medicinska eller ekonomiska konsultationer. Jag ser inte framtid, utan arbetar för att människor skall hitta sitt hjärtas sanning, sin inre styrka och utifrån den, kunna känna sig fria att göra sanna och sunda val som skapar deras framtid.

Payson Logo

Betalning med Payson.
Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med Swish, VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning.

Avbokning av session måste ske minst 24 tim före bokad tid. Annars debiteras fullt pris.

Om du har frågor kan du nå mig via formuläret nedan eller via mail
info@ljusastunder.se
Mobil: 0708-378736, Skype: ljusastunder

Integritetspolicy

Allmänna villkor

Katrin Hilding

Katrin Hilding

20 års erfarenhet av Andligt Helande & Vägledning

Kontakta mig

4 + 8 =