Andligt Helande & Vägledning

Sessioner på distans

Önskar du frigörelse och upprättelse för din själ så att du på nytt kan det se det vackra i ditt liv och få känna att du lever i frihet oavsett yttre omständigheter?

Andligt Helande på distans fungerar lika bra, oavsett avstånd, som vid ett personligt möte. Dessa sessioner passar för helt vanliga människor i livets alla situationer och är personligt, andligt och själsligt transformerande. Du kan bli hjälpt av en eller några behandlingar som också startar ditt eget inre helande. En vacker, läkande process för din unika själ.

Sessionerna är alltid anpassade till dig och din situation.  Här finns inga tankar om prestation, bara ett aktivt val att ta emot helande för kropp och själ. Det finns möjlighet till helande på alla plan: fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Längtan att få komma hem och bli hel, att få känna frid och kärlek i hjärta och sinne, finns redan nedlagt inom oss. Att hitta vägen till sitt hjärta, öppna upp det och ta emot villkorslös kärlek och helande från Himlen, förvandlar oss för evigt, inifrån och ut. Då behöver vi inte söka svaren i det yttre. Vi blir istället utstrålande skönheter som sprider kärlek och frid till andra människor.

Andligt Helande & Vägledning

120 min, 1200:-

Sessioner helt anpassade till dig och din livssituation. Andligt Helande tar 60 min. Efteråt ringer jag dig på telefon eller via Skype (audio) om du finns i annat land. Jag delger dig budskap och andlig vägledning för din livssituation. Vi samtalar i 60 min.

Andligt Helande 

60 min, 600:-, utan återkoppling efteråt.

Din session

Om du vill kan du meddela mig när du bokar, vad du helst vill fokusera på,  tex. din livssituation, hälsa, personliga eller andliga utveckling.
Då det är dags att ta emot Andligt Helande sitter du på en lugn och ostörd plats. Du vilar eller mediterar.
Din första behandling är som en “Himmelskt storstädning”, balanserande och lugnande. Du kommer att känna din grund och ditt sammanhang. Ditt hjärta öppnas och du fylls av kärlek och glädje. 

Efter din helande stund

Efter en Helande session känner du dig alltid fridfull, hel och insiktsfull. Du kan bli lite trött av många intryck eller så blir du väldigt pigg. Unna dig vila och reflektion över vägledning och budskap.
Kanske vill du komma åter för att fortsätta växa, utforska ditt inre och din andlighet.

Mentorskap

120 min, 1200:-
(60 min Andligt Helande och 60 min Mentorskap/samtal)

Sessioner för dig som följer kärlekens högre väg och önskar Andlig Helande och Mentorskap för fortsatt utveckling. Anpassade för dig som gör ditt inre djupa, andliga arbete. Regelbundet återkommande eller vid behov. Det är bra om du har en speciell bok där du kan skriva ner budskap och andlig vägledning som förmedlas till dig.  När du läser i din bok kan du se hur fint du utvecklas och hela tiden kommer vidare i ditt arbete.

Under din helande stund

Tips! För att lättare kunna öppna upp sitt hjärta och ta emot helande kan man lyssna på musik eller en inledande mediation. På sidan “Helande meditationer” hittar du kanske något för dig. Annars går det såklart bra att sitta i tystnaden.

Obs! Helande ersätter inte medicinska behandlingar. Jag ger inte medicinska eller ekonomiska konsultationer. Jag ser inte framtid, utan arbetar för att människor skall hitta sitt hjärtas sanning, sin inre styrka och utifrån den, kunna känna sig fria att göra sanna och sunda val som skapar deras framtid.

Här bokar du din tid

Vänligen betala sessionen vid bokningen för att den ska vara giltig 
Betalning sker via Ljusa stunders Swish:
123 311 10 77

Om du har frågor kan du nå mig via formuläret nedan eller via mail på info@ljusastunder.se
Mobil: 0708-378736, Skype: ljusastunder

Klicka här för att läsa Ljusa stunders Integritetspolicy »

Katrin Hilding

Katrin Hilding

17 års erfarenhet av Andligt Helande & Vägledning

Kontakta mig

10 + 9 =