0708-378736 info@ljusastunder.se

Andligt Helande & Vägledning

Önskar du frigörelse och upprättelse för din själ så att du på nytt kan det se det vackra i ditt liv och få känna att du lever i frihet oavsett yttre omständigheter? 

Längtan att få komma hem och bli hel, att få känna frid och kärlek i sinne och hjärta, finns redan nedlagt inom oss. Att hitta vägen till sitt hjärta, öppna upp det och ta emot villkorslös kärlek förvandlar oss för evigt, inifrån och ut. Då behöver vi inte söka svaren i det yttre. Vi blir istället utstrålande skönheter som sprider kärlek och frid till andra människor.

Helandebehandlingarna är alltid helt anpassade till dig och din situation. Du kommer som du är med det du står i. Här finns inga tankar om prestation, bara ett aktivt val att ta emot helande för kropp och själ. Det finns möjlighet till helande på alla plan: fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Andligt Helande passar för helt vanliga människor i livets alla situationer och är personligt, andligt och själsligt stärkande. Du kan bli hjälpt av en eller några behandlingar som också startar ditt eget inre helande. En vacker, läkande process för din unika själ, för att vandra på kärlekens väg. Efter en Helandebehandling känner du dig alltid fridfull, hel och insiktsfull.

Under själva behandlingen ligger du bekvämt och vilar.

Andligt Helande & Vägledning ges även på distans. Läs mer »

Inför din behandling

Du kan fundera över om det är något speciellt du vill ha hjälp med, tex i din livssituation, din hälsa, personliga eller andliga utveckling. Om du vill, kan du meddela mig innan, vad du helst vill fokusera på och behöver hjälp med, så tar jag det med in i min förberedelse inför din behandling. 

Efter din behandling

Efter en Helandebehandling känner du dig alltid fridfull, hel och insiktsfull. Du kan kanske bli lite trött av många intryck eller så blir du väldigt pigg. Unna dig vila och reflektion över vägledning och budskap. Din första behandling är som en “Himmelskt storstädning”.  Du kommer att känna din grund och ditt sammanhang. Ditt hjärta öppnas och du fylls av kärlek, glädje och positivitet. Kanske vill du komma åter för att fortsätta växa, utforska ditt inre och din andlighet.


Obs! Helande ersätter inte medicinska behandlingar. Jag ger inte medicinska eller ekonomiska konsultationer.
Jag ser inte framtid, utan arbetar för att människor skall hitta sitt hjärtas sanning, sin inre styrka och utifrån den, kunna känna sig fria att göra sanna och sunda val som skapar deras framtid. 

Andligt Helande & Vägledning 

Helande och vägledning som passar precis för dig och din situation.
2 tim, 1000:- 

Mentorskap

Sessioner för dig som följer kärlekens högre väg och önskar Andlig vägledning för fortsatt utveckling. Anpassade för dig som gör ditt inre djupa, andliga arbete.
2 tim, 1000:-

Regelbundet, återkommande sessioner eller vid behov. 
Kan kombineras och anpassas efter dina önskemål med tex. Andligt Helande, Vägledd meditation eller enbart Andlig vägledning.

Det är bra om du har en speciell bok under denna tid där du kan skriva ner den Andliga vägledning som kommer till dig. Även insikter, frågor och uppgifter som du får att meditera och reflektera över är bra att skriva ner. När du läser i din bok kan du se hur fint du utvecklas och hela tiden kommer vidare i ditt arbete. Så glöm inte att ta med din bok nästa gång…

Helande för unga

1 tim, 500:-

Helande & vägledning från Himlen för kärleksrelationer

”Att stå kvar i kärlek”

Denna typ av Helandesessioner passar för par, där båda tillsammans önskar en djup och sann relation byggd på kärlek och respekt. Här kommer var och en att få vägledning och även ni som par, i er situation tillsammans. Ni får hjälp med att bygga en sund och stark relation som utgår från vad era hjärtan säger. Ni får också redskap så att ni kan jobba vidare med er relation i vardagen.

Först kommer ni, var och en enskilt, på Andligt Helande & vägledning. Sedan träffas vi för Helande & Väglett samtal i en parsession. Ni bestämmer själva vad vi skall lägga fokus på och inom vilket område ni önskar hjälp. Efter detta träffas vi några gånger regelbundet eller bara vid behov för uppföljning och fortsatt arbete.
2 tim 1000:-