0708-378736 info@ljusastunder.se

Massage som friskvård


Nu kan du erbjuda dina anställda friskvårdsmassage under kvalitetstid.

Det är mycket uppskattat att gå ifrån arbetet en stund eller att gå tidigare vid arbetsdagens slut för att byta till en harmonisk miljö för att få massage. Man slappnar av och tillgodogör sig massagen med bättre effekt när man får lugn och ro. Möjlighet finns också då att ”köpa till” tid utöver friskvårdsmassagen om så önskas.

Ljusa stunder erbjuder svensk klassisk massage som mjukar upp spänningar i muskler. Den är alltid helt anpassad till personen och till muskulära problemområden. Denna massage passar utmärkt för de som har värk i rygg, axlar, skuldror, nacke eller armar, från jobb framför dator eller av hårt fysiskt arbete. Den är också bra för stressade eller utbrända som behöver återhämtning.

Massage ökar koncentrationen och stärker immunförsvaret. Antistresshormonet oxytocin frigörs som lugnar nervsystemet och sänker hög anspänning. Massagen stabiliserar blodtryck och ökar också cirkulationen.

Regelbunden massage som rehabilitering eller i förbyggande syfte ger friskare personal. Friskvårdsmassage är avdragsgillt för företag som erbjuder detta till sin personal.

Behandlingstid

30, 45, 60 eller 90 min
Under de längre behandlingarna finns tid att arbeta djupare med problemområden. Man kan också välja att kombinera med koppnings- eller avslappningsmassage med varm olja. Under behandlingen ligger man bekvämt och varmt på mjuk bänk.

Mottagningen ligger centralt, nära Odinsplatsen på Folkungagatan 11.
Endast en hållplats från Drottningtorget med linje 1 eller 3 till Ullevi norra.
Parkering finns t.ex. på Folkungagatan eller i Ullevigaraget.
Behandlingstider finns att boka vardagar, kl 10-19. Även vissa helger.
Andra tider efter överenskommelse.

Ljusa stunder har samarbetat med Göteborgs Räddningsmission och Svenska kyrkan i Göteborg.
Företaget innehar F-skattsedel, Patient- och ansvarsförsäkring.