0708-378736 info@ljusastunder.se

Distanshelande


Distanshelande


Helandebehandling på distans är lika kraftfullt, oavsett avstånd, som vid ett personligt besök på min mottagning. Behandlingen är förstås helt anpassad till dig och din livssituation. 
Du kan fundera över om det är något speciellt du vill ha hjälp med, tex i din livssituation, din hälsa, personliga eller andliga utveckling.

Då det är dags att ta emot Helandebehandlingen sitter du på en lugn och ostörd plats. Du vilar eller är i meditativt tillstånd.

Helandebehandlingen tar 1 tim. Efteråt ringer jag upp dig på telefon eller via Skype om du finns i annat land, och delger dig allt jag fått till mig om din livssituation och hur du kan gå vidare i livet.
Vi samtalar på svenska eller engelska i ca 30-60 min, beroende på vilken behandling du bokat.

Efter Helandebehandlingen kommer du att känna dig lugn, hel och insiktsfull. Det kan vara så att man behöver ytterligare någon behandling för att bli bra och också starta den inre läkande processen.
Läs mer om Andligt Helande & Vägledning »

Ljusa stunder – Skype

Boka tid för Distanshelande

Köp den behandling du önskar. Jag återkommer via mail till dig så fort som möjligt för att boka tid för Din behandling.
Behandling som ej avbokas minst 24 tim i förväg debiteras.

Distanshelande & Andlig vägledning

1,5 tim, 800:-
2 tim, 1000:-

Helande och Andlig vägledning som passar precis för dig och din situation.

Köp

Helande samtal 

1 tim 600:-

Samtal, helande och vägledning under en förlösande och läkande timma.

Köp

Distanshelande för barn och ungdom.
Nu utan kostnad!

Efter Din beställning får ditt barn Helande inom några dagar. Jag återkopplar inte efteråt. Om du som förälder själv önskar Helande, är du välkommen att boka tid på min mottagning eller genom bokning av Distanshelande.

Välkommen att beställa Distanshelande helt utan kostnad! För ditt barn eller för dig som är ungdom.

Beställ

 

Vägledning för Ljusarbetare

2 tim, 1000:-

Sessioner för dig som följer kärlekens högre väg och önskar Andlig vägledning och Mentorskap för fortsatt utveckling. Anpassade för dig som gör ditt inre djupa, andliga arbete. Regelbundet, återkommande sessioner eller vid behov. 

Det är bra om du har en speciell bok under denna tid där du kan skriva ner den Andliga vägledning som kommer till dig. Även insikter, frågor och uppgifter som du får att meditera och reflektera över är bra att skriva ner. När du läser i din bok kan du se hur fint du utvecklas och hela tiden kommer vidare i ditt arbete.

Köp