0708-378736 info@ljusastunder.se

Distanshelande

Andligt Helande på distans är lika kraftfullt, oavsett avstånd, som vid ett personligt besök på min mottagning. Sessionen är förstås helt anpassad till dig och din livssituation. Du kan meddela mig om det är något speciellt du vill ha hjälp med, t.ex i din livssituation, din hälsa, personliga eller andliga utveckling.

Då det är dags att ta emot Andligt Helande sitter du på en lugn och ostörd plats. Du vilar eller mediterar.

Andligt Helande tar 1 tim. Efteråt ringer jag dig på telefon eller via Skype om du finns i annat land, och delger dig allt jag fått till mig om din livssituation och hur du kan gå vidare i livet.
Vi samtalar på svenska eller engelska i ca 30-60 min, beroende på vilken session du bokat.

Efter din session kommer du att känna dig lugn, hel och insiktsfull. Det kan vara så att man behöver ytterligare någon session för att bli bra och starta den inre läkande processen.
Läs mer om Andligt Helande & Vägledning »

Skype: ljusastunder

Boka tid för Distanshelande

Köp den session du önskar. Jag återkommer via mail till dig så fort som möjligt för att boka in din tid. Distanshelande betalas alltid i förskott. Session som ej avbokas minst 24 tim i förväg debiteras.


Andligt Helande & vägledning

1,5 tim, 800:-
2 tim, 1000:-

Andligt Helande och vägledning som passar precis för dig och din situation.

Köp session

Helande samtal 

1 tim, 600:-

Samtal, Andligt Helande och vägledning under en förlösande och läkande timma.

Köp session 

Mentorskap

2 tim, 1000:-

Sessioner för dig som följer kärlekens högre väg och önskar Andlig Helande och Mentorskap för fortsatt utveckling. Anpassade för dig som gör ditt inre djupa, andliga arbete. Regelbundet återkommande sessioner eller vid behov. 

Det är bra om du har en speciell bok under denna tid där du kan skriva ner den Andliga vägledning som kommer till dig. Även insikter, frågor och uppgifter som du får att meditera och reflektera över är bra att skriva ner. När du läser i din bok kan du se hur fint du utvecklas och hela tiden kommer vidare i ditt arbete.

1 tim Andligt Helande och 1 tim Mentorskap.

Köp session